...Vaš pouzdani poslovni partner ...
 

Društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge SBM d.o.o. 18000 Niš, telefon/faks: 018/249-371

 

Knjigovodstveni programi i paketi – Biznisoft

knjigovodstveni programi

U modernom poslovanju preduzeća knjigovodstveni programi predstavljaju moćan alat koji automatizuje i olakšava funkcionisanje preduzeća pa je i izbor odgovarajućeg knjigovodstvenog programa veoma bitan.

Biznisoft je mnogo više nego još jedan program za knjigovodstvo. Ovaj paket će zadovoljiti zahteve svih vrsta preduzeća i ispuniti standarde neophodne agencijama za knjigovodstvo. Dakle, naš knjigovodstveni program nudi kompletno rešenje i za preduzeća specijalizovana za vođenje knjiga.

Programi za knjigovodstvo često imaju problema sa standardima koji važe. To nije slučaj sa paketom BIZNISOFT. Ovaj knjigovodstveni program u potpunosti ispunjava zahteve koje postavlja standard RSS 33.

 
knjigovodstveni programi

Baziran na modernoj arhitekturi server je u stanju da softverski podrži neograničen broj klijenata. Ovaj knjigovodstveni paket je jednostavan za upotrebu, intuitivan, a odlikuje ga i popularna cena. Stručnu podršku dodatno obezbeđuje SRRS što predstavlja pravu garanciju primene svih standarda i pruža korisnicima dodatnu sigunost u radu.

Knjigovodstveni programi na trzištu moraju da pruže okruženje koje u je u potpunosti usklađeno i kompatibilno sa tekućim propisima, a što je jedna od osnovnih odlika paketa BIZNISOFT.

Ovaj program za knjigovodstvo je u potpunosti usklađen sa tekućim propisima iz ove oblastii u Srbiji i Crnoj Gori.

 

Moduli obuhvaćeni u standardnoj verziji:

 • Finansijsko poslovanje (Održavanje kontnog plana, Obrada naloga za glavnu knjigu, Knjiženje naloga, Zatvaranje stavki, Obrada izvoda u elektronskom formatu, Obrada dnevnih pazara, Knjižna odobrenja/zaduženja, Poslovne knjige, Blagajničko poslovanje, Isplata poljoprivrednom proizvođaču, Preknjižavanje prometa, Obračun razlike u ceni, Obračun razlike u ceni na MP vrednost, Obračun kursnih razlika, Raspodela naloga po obeležjima, Utvrđivanje finansijskog rezultat, Zatvaranje klase prihoda i rashoda, Izveštaji iz finansijskog,propisani finansijski izveštaji, Finansijske analize i statistike, Provera knjiženja finansijsko-robno, Provera knjiženja finansijsko-trgovačka, Pregled knjiženja glavne knjige, Pregled prometa po klijentima... detaljnije...)

 • Robno-trgovinsko poslovanje (Artikli i šifarnici, Cenovnici, Prijem robe, Izdavanje robe – račun (izlaz robe, izlazna faktura - akcijski rabat, otpremnica robe, avansni račun, profaktura, račun sopstvenih troskova, nalog za izdavanje robe, izvoz robe i usluga), Interni prenosi (interni račun robe, interno izdavanje robe i interni prijem robe), Narudžbine kupaca i dobavljača, Povraćaj robe kupca, Povraćaj robe dobavljaču, Nivelacija cena, Popis robe, Otpis robe u objektu, Fakturisanje bez obračuna nabavke, Komisiono poslovanje, Tudja roba na zalihama, Roba na obradi/doradi, Poslovanje sa kooperantima, Evidencija ambalaže, Biznisoft POS – Kasa u maloprodaji, Dislocirani prodajni objekti, Izveštaji iz robnog knjigovodstva, Izveštaji po specifičnim poslovima, Pregled stanja po objektima, Provera knjiženja robno-trgovačka knjiga, Pregled prometa u objektu, Analiza prometa po objektima, Pregled prometa po klijentima ... detaljnije...)

 • Finansijska operativa (Poslovni partneri (šifarnik), Atributi poslovnih partnera, Tabela računa, Tabela kamatnih stopa, Obračun kamate, Štampa registra partnera, IOS – Hronološko zatvaranje, IOS – Zatvaranje po veznom dokumentu, Predlog za kompenzaciju, Unos i štampa virmana, Zbirni pregled po partnerima, Analitika stanja po partnerima, Pregled obaveza i potraživanja, Pregled dobavljača po visini fakturne vrednosti, Rok salda dugovanja, Izveštaji po komercijalistima, Pregled potraživanja po objektima, Kartica po dospelim valutama ... detaljnije...)

 • Proizvodnja (Radni nalog, Prijemnica materijala, Izdatnica materijala, Faktura materijala, Prijem proizvoda (poluproizvoda), Interni račun gotovih proizvoda, Faktura gotovih proizvoda, Prodaja proizvoda (pogonsko), Prenos proizvoda u materijal, Prenos materijala u proizvod, Receptura proizvoda, Šifarnik radnih operacija, Unos obavljenog posla, Materijal na obradi/doradi: Slanje materijala, Prijem materijala ... detaljnije...)

 • Kadrovska evidencija (Školske spreme, Stepeni školske spreme, Stručne spreme, Stepeni stručne spreme, Vrste školske spreme, Osnovi prestanka radnog odnosa, Tipovi rešenja, Kvalifikacije zaposlenih, Organizacione jedinice i Poslovne jedinice ... detaljnije...)

 • Obračun zarada (Obračun zarada za lica u radnom odnosu, Matična knjiga radnika, Tabela za poreze i doprinose, Registar obustava, Parametri za obračun, Obračun zarada, Izveštaji za obračun i virmani, XML fajl za slanje podataka na portal Poreske uprave, ... detaljnije...)

 • Blagajničko poslovanje (Više blagajna - novac, čekovi, bonovi ...)

 • Servis i popravke (Obuhvata kompletan proces od evidencije robe pristigle na servis do vracanja ispravne robe ... detaljnije...)

 • Stalna sredstva (Tabela knjigovodstvenih računa, Šifarnik lokacija, Evidencija osnovnih sredstava, Otpis i prodaja ... detaljnije ...)

 • Komisiono poslovanje (Sopstvena roba, Tuđa roba, Komisiona odjava ...)

  Automatsko knjizenje je aktvno u okviru svih podsistema !
 
l34
 
   
Video uputstva – Biznisoft
Artikli
Izlazna faktura
Nivelacija
Poslovne knjige
Pogledaj video uputstvo
Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo
Kalkulacija
Poslovni partneri
Uvozna kalkulacija
PDV
Pogledaj video uputstvo
Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo
Kontni plan
Popis robe
Knjiženje naloga
Avansni račun
Pogledaj video uputstvo
Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo
Interni račun
Glavna knjiga
Profaktura
Povraćaj robe
Pogledaj video uputstvo
Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo
Blagajna
Pazar
Razlike u ceni
Povraćaj robe 2
Pogledaj video uputstvo
Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo
Komisiono poslovanje
Šifrarnik
 
Pogledaj video uputstvo Pogledaj video uputstvo  
 
Tekstualna uputstva (pdf) – Biznisoft
 

Pri instalaciji probne verzije ovog knjigovodstvenog programa obavezno je da i aplikacija i baza podataka budu na istom računaru.

Biznisoft je podržan na Windows i Linux operativnim sistemima.

Minimalni zahtevi za rad programa u Windows okruženju: Windows Xp, Windows Vista, Windows 7 ili Windows 8

Za ispravan prikaz naših slova u aplikaciji, podesite: Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced -> Language for Non-Unicode Programs na Serbian (Latin) i restartujte Windows (Postupak je vrlo sličan na svim vezijama Windowsa).

Knjigovodstveni program Biznisoft u svojoj probnoj veziji omogućuje vam unos podataka i rad prema sledećem:

Robni promet - najviše 500 promena
Izlazne fakture - najviše 50 faktura
Ulazne kalkulacije - najviše 100 kalkulacija
Finansijsko - najviše 200 stavki
Lični dohodci - najviše 2 obračuna

Probna verzija je potpuno funkcionalna verzija koja postaje licencirana unosom dobijenih licencnih ključeva.

Za prijavu na sistem u demo verziji koristite korisničko ime demo i lozinku demo

Ovaj program za knjigovodstvo je u potpunosti usklađen sa tekućim propisima iz ove oblastii u Srbiji i Crnoj Gori.

 
 
l36

Neka iskustva korisnika

 • " Biznisoft odlikuje izuzetna lakoća u radu. Korisnički interfejs je lak za navigaciju i omogućava i nekome ko nije profesionalac u struci da brzo nauči operacije neophode za operativno funkcionisanje preduzeća. Za naprednije operacije dovoljno je pogledati video. Redovno ažuriranje i lakoća nadgradnje je još jedan veliki plus. Najbolja reklama za ovaj knjigovodstveni programski paket su njegovi korisnici! "
 • " Sa promenom načina podnošenja poreskih prijava preko portala Poreske uprave, ovaj programski paket Biznisoft je odmah ponudio rešenje da se to radi uz pomoć njega. "
 • " Knjigovodstveni softver koji se redovno ažurira. Neverovatan tim programera i ekonomskih stručnjaka koji non stop radi na poboljšanjima i unapređivanju već i onako sveobuhvatnog i naprednog programa za sve sto je potrebno jednoj firmi, nebitno da li je mala ili velika. Uvek dostupni za pomoć, saradnju, uputstva ... "
 • " Očigledno odlična saradnja sa Poreskom upravom i APR-om zbog besprekorne kompatibilnosti sa njihovim portalima prilikom izvoza elektronskih podataka za PDV, plate, završne račune ..., što je omogućilo momentalno praktično korišćenje portala i slanje najbržom mogućom metodom svih potrebnih obrazaca u roku. "
 • " Svaka zakonska promena se istog momenta ažurira preko novih verzija softvera sa par klika mišem. Odlično reagovanje i usklađivanje prilikom promena poreskih stopa bez i jedne greške. Momentalno i lako se moglo preći na rad sa novim stopama ali i kombinovati stare stope u koliko to poslovna situacija u firmi zahteva. "
 • " Bez većih muka prelazak na novi kontni plan "
 • "Sa svakom novom revizijom osetno poboljšanje i automatizam u delu proizvodnje. Kad pomisliš da ne može bolje i brže, uvek stigne demant. "
 • " Za korisnike koji žele da se ne opterećuju oko čuvanja podataka, sistem rada na klaudu doveden do savršenstva. Potpuno isto ko kada je softver instaliran na računaru, pa čak i brzina. Knjiži se, radi se sve potpuno isto sa svim alatima koje program ima. "
 • " Stalno usavršavanje opcija knjiženja troškova, za potrebe svake firme. Proširena i fleksibilna do maksimuma."
 • " Najlakse moguće arhiviranje i bekapiranje podataka kao i njihov povratak preko posebnih ekstenzija i alata u samo korak, dva, pogotovu preko klauda."
 • " U slučaju bilo kakvih većih problema, lako slanje baze centrali koja u skoro 100% slučajeva uspeva da reši probleme i korisniku vrati sredjenu bazu podataka i ako program nije uzročnik problema. Moguća je i automatska popravka baze od strane korisnika jednim klikom. A, tu je već i rešenje Biznisofta za godišnji izveštaj za APR po novoj metodologiji za 2014. godinu! "
l35
 
Dodatne informacije

Download probne verzijeOvo je ujedno i najnovija verzija Biznisofta!

knjigovodstveni-programi
 
l35
 
Biznisoft 9 od 10 na osnovu 18 glasova 24 korisnika.
 
| Copyright SBM d.o.o. 2002 -2015 | e-mail: sbm@sbm.rs |